Yönetim çaresiz: Douglas Beşiktaş'ın başına bela oldu

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı isimlerden biri olan Douglas yöneticilerin uğraşlarına rağmen takımdan ayrılması konusunda ikna edilemedi.

GASTE24 GASTE24
Yönetim çaresiz: Douglas Beşiktaş'ın başına bela oldu

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı isimlerden biri olan Douglas, yönetimle yaptığı görüşmedeki talepleriyle siyah-beyazlıları adeta şok etti.

Yapılan tüm ikna konuşmalarına rağmen Douglas'ı Beşiktaş'ta göndermeye kimsenin gücü yetmedi. Daha 1.5 milyon euro'luk imza parasının taksitlerinin tamamlanmadığını belirten sambacının menajeri, oyuncusunun 1.5 yıllık alacağı olan 1.2 milyon euro'nun da verilmesini istedi ve ancak bu şekilde Beşiktaş'tan ayrılabileceğini söyledi.

Kariyerinde Benfica ve Barcelona gibi dev takımlar olan Douglas'ın en büyük özelliği oynamadan para kazanması.

Douglas, Beşiktaş'a gelene kadar 5 sezonda toplam 8 kez Barça forması giydi, Benfica'da ise 11 maçta oynadı; Beşiktaş'ta da sadece 7 maçta şans bulabildi.

SİVAS İSTEMEDİ

Beşiktaş'ın, 2019'da bedelsiz renklerine kattığı Douglas için o dönem Sivas'tan dostane bir bilgi geldiği ortaya çıktı. Yiğidoların yönetiminin, Beşiktaş'ı "Saha içinde işini yapar ama sakatlık ve benzeri sorunları fazlasıyla yaşar. Sorunlu bir oyuncu alıyorsunuz" diye uyardığı öğrenildi.

Fotomaç

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER