için kaldı

Dorukhan Toköz ve Kubilay Kanatsızkuş, PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaşlı futbolcu Dorukhan Toköz ve Yeni Malatyasporlu oyuncu Kubilay Kanatsızkuş'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dorukhan Toköz ve Kubilay Kanatsızkuş, PFDK'ye sevk edildi

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Dorukhan Toköz'ün, Süper Lig'de Trabzonspor ile oynanan maçta, Kubilay Kanatsızkuş'un da Fatih Karagümrük ile yapılan karşılaşmadaki kural dışı hareketleri gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'ye gönderildiği belirtildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve MKE Ankaragücü'nün de "takım halinde sportmenliğe aykırı hareket" gerekçesiyle PFDK'ye gönderildiği aktarıldı.

Öte yandan, Beşiktaş Kulübü görevlisi Gürsoy Yalçın'ın, Trabzonspor müsabakasındaki hareketleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ye gönderildiği kaydedildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER