Esenyurt'ta Haramidere yine mavi aktı

ESENYURT'ta bulunan Haramidere yine atıklar nedeniyle mavi aktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Esenyurt'ta Haramidere yine mavi aktı

ESENYURT'taki Haramidere'nin rengarenk akmasını DHA gündeme getirmişti. Yaklaşık 1 ay önce mavi, kırmızı, yeşil ve siyah akan Haramidere yine mavi attı. Deredeki pislik ve koku nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar yetkililerden yardım isterken, renkten renge giren dere havadan görüntülendi.

Akçaburgaz Mahallesi'nden başlayarak önce Haramidere daha sonra da Marmara Denizi'ne dökülen yağmur suyu kanallarına bırakılan renkli atıklar çevre sakinlerini korkutuyor. Daha önce aynı dereninin Haramidere kısmında ortaya çıkan renkli atıklar, bu sefer de Akçaburgaz Mahallesi'nde belirdi. Esenyurt'un içinden geçen kanalın farklı kısımlarına kırmızı ve mavi renkte su aktı. Kanalın Akçaburgaz Mahallesi'nde bulunan kısmı maviye büründü. Dereden yayılan koku da derenin çevresinde bulunan esnafı isyan ettirdi.

"ESENYURT'UN TAMAMI BU KOKUYU SOLUYOR"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER