Büyükçekmece Sahili’nde esnaf neye uğradığını şaşırdı

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde bulunan ve gözlemecilik yapan 8 esnafın iş yerleri, Büyükçekmece Belediyesi tarafından mühürlendi. 15 günde üç kez dükkanlarının mühürlendiğini söyleyen işletmeci İhsan Fırıncı, 'Yanımızda bulunan kafelere hiçbir şekilde dokunulmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi birleştiği için bütün haklarımızı kaybetmiş durumdayız. Son mühürlenme pazartesi günü yapıldı. Ve o sırada içeride müşterilerimiz vardı. Pandemi döneminde bu bize yapılan doğru mudur?' şeklinde tepki gösterdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Büyükçekmece Sahili’nde esnaf neye uğradığını şaşırdı

BÜYÜKÇEKMECE Albatros Sahili'nde bulunan ve gözlemecilik yapan 8 esnafın iş yerleri, Büyükçekmece Belediyesi tarafından mühürlendi. Gözlemeciler haksız yere iş yerlerinin mühürlendiğini öne sürerken Büyükçekmece Belediyesi'nden ise, "12 kilometrelik Büyükçekmece koyunun tamamında yeni bir sahil düzenleme projesi planlanmış ve yapımına İBB tarafından başlanılmıştır" açıklaması yapıldı.

"15 GÜNDE DÜKKANLARIMIZ 3 KEZ MÜHÜRLENDİ"

Büyükçekmece Albatros Sahili'nde bulunan ve gözlemecilik yapan 8 esnafın iş yeri, Büyükçekmece Belediyesi tarafından mühürlendi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER