Ankara’da akılalmaz görüntü! Hamile kediye saldırdı…

Ankara’nın Keçiören ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Spor salonunun bahçesinde uyuyan hamile kediye sokaktan geçen bir kadın saldırdı.

POSTA POSTA
Ankara’da akılalmaz görüntü! Hamile kediye saldırdı…

Ankara'nın Keçiören ilçesinde dün öğle saatlerinde bir spor salonunun bahçesinde uyuyan hamile kediye sokaktan geçen bir kadın durduk yere saldırdı. Spor salonunun güvenlik kameralarına yansıyan saldırı görüntüleri izleyenleri şoke ederken kimse olayın sebebini anlayamadı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kadının uyuyan kediye arkasından sessizce yaklaşarak bir an da sertçe vurduğu ve uzaklaştığı görüldü. Ardından hırsını alamayan kadın geri dönerek kediye bu kez de elinde bulunan çantayı fırlattı.


‘BU KADINI TANIYAN BİLEN VARSA BİZE ULAŞSIN’

Sosyal medyada Dilara Başaran isimli kullanıcı paylaştığı görüntülerde şu ifadeleri kullandı:

‘Kendi spor salonumuzda besleyip baktığımız hamile kedimize hiç bir zararı olmamasına rağmen şiddet gösteren bu kadını Ankara/Keçiören’de tanıyan veya gören varsa lütfen bize ulaşsın ve şikayet etsin başka hayvanlara da zarar vermesin.’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER