Bakan Koca'dan sağlıkçılara ek ödeme açıklaması! 'Köklü bir revizyon gündemimizde'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık-Sen Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katıldı. Bakan Koca, sağlık çalışanlarının aldığı ek ücretlerde hakkaniyet eksikliğinin farkında olduklarını belirterek "Daha adaletli bir ek ödeme sisteminin getirilmesi adına köklü bir revizyon çalışması gündemimizde" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Koca'dan sağlıkçılara ek ödeme açıklaması! 'Köklü bir revizyon gündemimizde'

Bakan Koca, Sağlık-Sen 6. Dönem 6. Başkanlar Kurulu Toplantısı'na çevrim içi katıldı.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık-Sen Genel Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra 96 şube başkanından oluşan Başkanlar Kurulu'na hitap eden Bakan Koca, sağlık çalışanlarının görevlerine büyük bir kutsiyet atfedildiğini belirtti.

Sağlık çalışanlarının, her yerde sadece kendi vatandaşlarına değil, ihtiyaç zamanında insanlığa sağlık dağıtmak üzere gözünü budaktan esirgemeyen bir fedakarlığa sahip olduğunu vurgulayan Koca, şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER