Fransa'da tecavüz skandalı büyüyor: 10 kadın daha konuştu 

Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein'ı tacizle suçlanması ile başlayan  #MeToo (Ben de) hareketi kısa sürede dünyanın dört bir yanına yayıldı. Son olarak benzer bir haber Fransa’dan geldi. Ünlü anchorman tecavüz ile suçlandı. Kitaba konu olan tecavüzün duyulması sonrası 10 kadın daha ‘me too’ dedi.  

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fransa'da tecavüz skandalı büyüyor: 10 kadın daha konuştu 

Fransa ünlü anchorman hakkında ortaya atılan tecavüz iddiaları ile çalkalanıyor. Geçtiğimiz dönemde bir kadın yazarın yaşadığı tecavüzü kitabına taşıması sonrası başlayan tartışma Le Monde’un haberi ile yeni bir boyut kazandı.  

Florence Porcel, 73 yaşındaki Patrick Poivre d’Arvor’ın kendisine 2004 yılında tecavüz ettiğini, 2009 yılında ise cinsel saldırı girişiminde bulunduğunu öne sürdü.  

37 yaşındaki yazarın iddialarını yalanlayan gazeteci, bunların yazarın hayal dünyasının ürünü olduğunu öne sürdü. Ancak kitabın yayınlanmasından yeni kurbanlar da konuştu.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER