Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu: Görüşmeler başladı

Erol Bulut yönetiminde son zamanlarda maçları kaybeden Fenerbahçe yönetimi durumdan iyice rahatsız. Öte yandan taraftar sürekli olarak Erol Bulut'un kadro kararlarına tepki gösteriyor.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu: Görüşmeler başladı

Fenerbahçe'de kaos ortamı ile birlikte yine hareketli günler yaşanıyor. Sarı-Lacivertli ekipte kredisi tükenme noktasına gelen teknik direktör Erol Bulut'un yerine en ciddi adayın kim olduğu ortaya çıktı. Bu isim son derece tanıdık: Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ BİLE

Geçtiğimiz hafta Alman Mili Takımı'nı bırakacağını açıklayan Löw ile bu açıklamanın sonrasında yönetici Selahattin Baki'nin bir görüşme yaptığı öğrenildi. Görüşme olumlu geçti.

KULÜBÜ TANIMASI AVANTAJ

Takvim'in haberine göre, Alman teknik adamın Fenerbahçe'den düşünmek için süre istediği öğrenildi. Löw'ün kulübü ve Türkiye'yi tanıması, Mesut'un Fenerbahçe'de olması büyük bir avantaj olarak görülüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER