Fenerbahçe, transfer için şart koydu

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın takımın başına geçmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verildi. Sarı-lacivertli ekip Hırvat sağ bek Sime Vrsaljko için bir şart koydu.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe, transfer için şart koydu

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sözleşmesi sona ermiş olan oyuncular Steven Caulker ve Serdar Dursun'u kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Atletico Madrid forması giyen Hırvat sağ bek Sime Vrsaljko'yu da transfer etmek istiyor.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda mutlu sona oldukça yakın olduğu fakat imzaların atılması için tek bir şartı olduğu iddia edildi. Sözleşmesi 2022 yılında sona erecek olan Sime Vrsaljko'dan detaylı bir sağlık raporu isteyen Fenerbahçe, oyuncunun doktor raporlarına göre transferini bitireceği kaydedildi.

EURO 2020'de oynadı

Herhangi bir sakatlık durumunun olmadığını sarı-lacivertli yetkililere belirten Vrsaljko, Hırvatistan'ın EURO 2020'de oynadığı İngiltere ve Çek Cumhuriyeti karşılaşmalarında 90 dakika forma giydi. İskoçya ve İspanya mücadelelerinde ise kadroda olmasına rağmen forma şansı bulamadı.

5 sezonda 92 maç kaçırdı

5 Temmuz 2016 yılında Sassuolo'dan 14 milyon euro karşılığında transfer edilen Sime Vrsaljko, geride bıraktığımız sezon 10 karşılaşmada 1 gol kaydetti. Hırvat oyuncu, 2016/2017 sezonundan bu yana toplamda 691 gün sakatlığı nedeniyle idmanlarda yer almadı. Bu yüzden Sime Vrsaljko 92 maçta görev yapamadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER