Bakanlık açıkladı! İlki pazartesi gerçekleştirilecek

Dünyada tarım ve hayvancılık makineleri sektöründe ilk sanal fuar olma özelliğini taşıyan AgriVirtual-Tarım ve Hayvancılık Makineleri Sanal Fuarı'nın açılışı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından 22 Haziran'da gerçekleştirilecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakanlık açıkladı! İlki pazartesi gerçekleştirilecek

Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakanlık desteği, Makine İhracatçıları Birliğinin organizasyonu ve Selçuk Üniversitesinin iş birliğiyle düzenlenen sanal fuar, 22-26 Haziran'da 24 saat ziyaretçilerine açık olacak.

AgriVirtual fuarı, makine ve hayvancılık makineleri sektöründen 100'e yakın katılımcıyı dünyanın dört bir yanından alıcılarla bir araya getirecek.

Fuarda ziyaretçiler tarım ve hayvancılık sektöründeki tüm gelişmeleri, "www.agrivirtual.com.tr" adresi üzerinden daha yakından görme ve gözlemleme fırsatını bulabilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER