için kaldı

Son Dakika | Galatasaray'da Radamel Falcao'ya resmi teklif geldi mi? Açıkladı...

Galatasaray muhabirimiz Ali Naci Küçük, sarı-kırmızılı takımda yapılması planlanan maaş indirimi, Falcao’nun sarı-kırmızılılardaki geleceği ve teknik direktör Fatih Terim’in son durumunu Spor Arena’dan Uğur Yapıcı’ya açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Galatasaray'da Radamel Falcao'ya resmi teklif geldi mi? Açıkladı...

Spor Arena | Galatasaray’da, yönetiminin futbolcu maaşlarındaki indirim talebi, Radamel Falcao ile ilgili çıkan transfer iddiaları ve teknik direktör Fatih Terim’in durumuna ilişkin son süreci Ali Naci Küçük aktardı.

Küçük, “Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Fatih Terim Galatasaraylıları yanıltmadı ve Covid 19'a çalım attılar. Hepsinin keyifleri ve sağlıkları yerinde ancak 3 ismin de tavsiyesi korona virüsü ile ilgili yapılan bütün uyarıları dikkat almamız.” dedi.

Futbolcular ve A takım profesyonelleri ile maaş indirimi konusunda görüşmelerin başlayacağını duyuran Küçük, “Galatasaray 3 büyükler arasında mali durumu en iyi yöneten kulüp ve şu ana kadar futbolculara ve profesyonel çalışanlarına 35 milyon euro ödeme yapıldı. Yönetim Beşiktaş derbisinin oynandığı 15 mart'a kadar bütün ödemeleri yapacak. Bundan sonrası için yapılan mali çalışmalar ile hem futbolcularla hem de A takım profesyonelleri ile maaş indirimi konusunda görüşmelere başlayacak. Maaş indirimi olağanüstü süreç boyunca geçerli olacak ve Galatasaray ligin başlayacağı zamana kadar bir indirip talep edecek ve önümüzdeki sezonu kapsamayacak.” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER