için kaldı

Korona duacısı tutuklandı

Kendisini sosyal medyada ‘Fikret Zikret Gürsoy Hocaefendi’ diye tanıtan ve koronavirüs korkusuyla psikolojisi bozulanları 200 TL karşılığı tedavi ettiğini, bu hastalığa yakalanmamaları için dua okuduğunu iddia eden Fikret Gürsoy’un (61) ofisine baskın düzenlendi. Yakalanan Gürsoy, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Korona duacısı tutuklandı

İstanbul’da Fikret Gürsoy (61) sosyal medya hesaplarında kendisini, ‘araştırmacı, yazar, şair, radyo ve tv programcısı, İstanbul’da bulunan bütün adliyelerde 20 yıldır uzman bilirkişi, Kuran Tedavi Merkezi müdürü’ olarak tanıtıyordu. Kendine kurduğu internet sitesinde Güngören’deki ‘Kuran Tedavi Merkezi’ni tanıtan videolar da koyan Gürsoy, manevi hastalıkları tedavi ettiğini söylüyordu. Kendisini ‘Fikret Zikret Gürsoy Hocaefendi’ olarak tanıtıyordu.

SMS KARŞILIĞI DUA

Sosyal medya hesaplarında dünyayı saran koronavirüs ile ilgili son günlerde yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gürsoy’un ayrılan çiftleri barıştırdığı, büyü bozduğu, kısmet açtığı, koronavirüs korkusuyla kendisine gelenlere nedeniyle psikolojisi bozulanları 200 TL karşılığı tedavi ettiği ve bu hastalığa yakalanmamaları için dua ettiği öne sürüldü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER