için kaldı

Bursaspor'da Bayram tatili başladı

BURSASPOR'un 14 gündür Özlüce Tesisleri'nde yaptığı çalışmaların birinci etabı bugün sabah yapılan antrenman ile sona erdi.

F5HABER F5HABER
Bursaspor'da Bayram tatili başladı

BURSASPOR'un 14 gündür Özlüce Tesisleri'nde yaptığı çalışmaların birinci etabı bugün sabah yapılan antrenman ile sona erdi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, çalışma öncesinde futbolcularıyla yaptığı kısa toplantıda, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Şimdi iyi dinlenin. Almanya'da yorucu bir kamp daha geçecek ve 4 maç oynayacağız. Bunun için kendinize dikkat edin" dedi.

Daha sonra yeşil beyazlı futbolcular, koordinasyon çalışmasının ardından, gruplar halinde tempolu koşular yaparak çalışmayı noktaladı. Önceki gün yapılan çalışmada Doğan'ın dirsek darbesiyle burnu kırılan ve ameliyat olan Süheyl Çetin, bugün çalışmaya gelmesine karşın fizyoterapist eşliğinde dün koşu yaptı.

KALECİLER NEFES ALMADI

Bursaspor kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir, kaleciler Harun, Mert, Okan ve Muhammed ile özel bir çalışma uyguladı. Yaklaşık 1 saat süren bu çalışmada kaleciler çabukluk üzerinde durdular.

PAZARTESİ GİDİLİYOR

Bursaspor'da üç günlük bayram tatili izni başladı. Yeşil beyazlılarda yabancı oyuncular Almanya'da kampa dahil olacak. Bursa dışındaki yerli oyuncular ise 20 Temmuz Pazartesi günü Almanya'da buluşacaklar ve THY ile Almanya'nın Bielefeld kentine uçacak. Yeşil beyazlıların 53 kişilik kafilesi Hotel Residance Klosterpforte'de 12 günlük kamp yapacak. Bursaspor burada kaldığı süre içerisinde dört hazırlık maçı yapacak.

(DHA - Cemal EKENTOK)
SONRAKİ HABER