Fırat Üniversitesi 50 sözleşmeli sağlık personeli alıyor! İşte personel alımının detayları

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sağlık personel alım ilanı yayımlandı. Fırat Üniversitesi bünyesinde bulunan üniversite hastanesinde Diş Hekimliği Fakültesi ve Veteriner Fakültesine bağlı Hayvan Hastanesinde görevlendirilmek üzere 50 personel alınacak.

POSTA POSTA
Fırat Üniversitesi 50 sözleşmeli sağlık personeli alıyor! İşte personel alımının detayları

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'de 50 sözleşmeli sağlık personeli alınacağı açıklandı. Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Diş Hekimliği Fakültesi ve Veteriner Fakültesine bağlı Hayvan Hastanesinde istihdam edilmek üzere 50 sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2. maddesine göre, aşağıda detayları yer alan unvanlarda Sözleşmeli Personel alınacağı belirtildi.

2 Mayıs günü yayınlanan ilanın başvuruları 15 gün boyunca geçerli olacak ve sadece online başvuru kabul edilecek. Personel alımı ilanının genel ve özel şartları ise ilan detayların bildirildi.

Fırat Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli ilanı için tıklayın



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER