Yerli otomobil fotoğrafında dikkat çeken detay!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yerli otomobil fotoğrafında dikiz aynaları detayı dikkat çekti.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Yerli otomobil fotoğrafında dikkat çeken detay!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yerli otomobil fotoğrafında araçların dikiz aynalarının yeraldığı bölümde boşluk olması dikkatlerden kaçmadı.

Yerli otomobil fotoğrafında dikkat çeken detay!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yerli otomobil fotoğrafı sosyal medyada paylaşım rekoru kırarken, üzerinde branda çekili araçlarda bir detay gözlerden kaçmadı. Araçların üzerine çekilen brandanın dikiz aynaları kısmının boşluk olarak görünmesi dijital ayna teknolojisinin araçlarda kullanıldığı düşüncesini akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya'da gazetecilere yaptığı açıklamada, yerli otomobilin ön gösteriminin 27 Aralık Cuma günü Gebze'de yapılacağını belirtti. Bu açıklamanın hemen sonrasında Bakan Varank sosyal medya hesabından brandalı araçlar ile çekildiği fotoğrafını paylaşırken, fotoğraflarda TOGG, Bilişim Vadisi ve Milli Teknoloji Hamlesi etiketlerini kullandı.

Bakan Varank'ın yaptığı paylaşımla birlikte yerli otomobilin fiyatı ve özellikleriyle ilgili birçok soru akıllara geldi. Tanıtımı merakla beklenen yerli otomobille ilgili olarak Bakan tarafından paylaşılan fotoğrafta çok önemli bir detay gözlerden kaçmadı.

Yerli otomobil fotoğrafında dikkat çeken detay! - Resim : 1

Bakan Varank'ın yerli otomobilin ilk fotoğrafını paylaşasının ardından, yerli otomobilin fiyatı ve özellikleriyle ilgili çok sayıda soru merak edilirken, Bakan'ın paylaştığı fotoğrafta yerli otomobille ilgili bir detay dikkat çekti. İlk defa fotoğrafları paylaşılan yerli otomobilin brandasının dikiz aynaları bölümünde boşluk olması gözlerden kaçmadı.

Yerli otomobilde dijital ayna teknolojisi yer alıyor mu?

Bazı markalar tarafından yeni model araçlarda kullanılan dijital ayna teknolojisi sayesinde araçlarda dikiz aynası yerine dijital kameralar kullanılıyor. Bakan tarafından paylaşılan fotoğrafta araçların dikiz aynalarının brandalarının boş olarak görünmesi yerli otomobilde dijital ayna teknolojisi mi kullanıldı? Sorusunu akıllara getirdi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER