Marouane Fellaini eski kulübüne borç verdi

Kariyerine Çin’in Shandong Luneng kulübünde devam eden Marouane Fellaini, salgın döneminde gelir elde edemediği için büyük maddi sıkıntı içine düşen ve amatör kümeye düşürülme tehlikesi bulunan eski kulübü Standard Liege’e 3 milyon Euro borç verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Marouane Fellaini eski kulübüne borç verdi

Efkan Bucak / Spor Arena | 32 yaşındaki futbolcu, 2006-2008 yılları arasında kırmızı beyazlıların formasını giymiş ardından Everton’a, oradan da Manchester United’a transfer olmuştu. Belçika’da 10 kez şampiyonluk yaşayan Standard nisan başında Belçika Futbol Federasyonu’ndan profesyonel lisans alamamıştı. Kulüp CAS’a başvururken, Fellaini ve diğer yatırımcıların desteği ile lisans alması bekleniyor. Konuyla ilgili karar 5 Mayıs’ta verilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER