için kaldı

Almanya'da Depresyondan Emeklilik Mümkün Müdür?

Son dönemlerde en çok merak edilen konular arasında, Almanya'da psikolojik sebeplerden dolayı emeklilik yaşanıp yaşanmayacağıdır. Özellikle Almanya'da ikamet eden ve çalışan pek çok gurbetçi bu konuda bilgi almak için araştırma gerçekleştiriyor. Peki, Almanya'da depresyondan emeklilik mümkün müdür? İşte bu konu hakkında bilinmesi gerekenler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Almanya'da Depresyondan Emeklilik Mümkün Müdür?

Çağımızın getirdiği psikolojik problemler nedeniyle insanlar belli bir zaman sonra çalışma hayatında bazı sorunlar yaşayabilmektedir. Bu sorunlar doğrultusunda Almanya'da çalışan pek çok gurbetçi, depresyon sebebi ile emekli nasıl olunur araştırma gerçekleştiriyor. Daha doğrusu yaşanan depresyon üzerinden Almanya'da emekli olunur mu?

 Almanya'da Depresyondan Emeklilik Mümkün müdür?

 Almanya'da belli başlı bazı kriterlere bağlı olarak depresyondan emekli olmak mümkün. Hatta özellikle psikolojik rahatsızlıktan dolayı Almanya'da emekli sayısı gün geçtikçe artış gösteriyor. En önemlisi emekli olanların yaş ortalaması giderek düşüyor. Son 10 yılda Almanya'da yaşanan erken emeklilik problemlerinin başında depresyon ve panik atak geliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER