‘İçeride sıkıştı, Azerbaycan'a saldırdı’

Bakü Büyükelçiliği İçişleri Bakanlığı Müşavirliği’nden bir ay önce emekli olan Ali Demir, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın saldırılarının ardında kendi kusurlarını örtme çabasının olduğunu söyledi. Ayağının tozuyla Hürriyet’e konuşan Demir, Paşinyan’ın psikolojisini ve bölgedeki gelişmeleri değerlendirdi:

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘İçeride sıkıştı, Azerbaycan'a saldırdı’

Son iki yıldır ‘İçişleri Bakanlığı Müşaviri’ sıfatıyla Bakü’deki Türkiye Büyükelçiliği’nde müşavir olarak görev yapan emekli Jandarma Tuğgeneral Ali Demir ile Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmaları konuştuk. Geçen ağustosta emekliye ayrılarak Türkiye’ye dönen Demir, Dağlık Karabağ konusunu konuşurken Ermenistan’daki iç politik gerilimin de mutlaka hesaba katılması gerektiğini belirtiyor...‘İçeride sıkıştı, Azerbaycan'a saldırdı’ - Resim : 1Ali Demir

İÇ KAMUOYU KAYNIYOR

Rusya bu çatışmaların neresinde?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER