Son Dakika | Fenerbahçe'nin transfer teklifini açıklamıştı! Samuel Kalu...

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin teklifini açıklayan Samuel Kalu için sıcak saatler yaşanıyor...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Fenerbahçe'nin transfer teklifini açıklamıştı! Samuel Kalu...

Samatta'yı renklerine bağlayan Fenerbahçe'de gözler şimdi kanat transferine çevrildi. Sarı-Lacivertliler'in bu bölge için listesinde ilk sırada yer alan Bourdeaux'lu Samuel Kalu'da da sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Nijeryalı oyuncu Samuel Kalu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sarı lacivertlilerden teklif geldiğini doğrulamıştı.

Sarı lacivertlilerin kiralama teklifiyle kulübün kapısını çaldığını belirten Kalu, "Söylenecek çok fazla bir şey yok çünkü Fenerbahçe, önce bir kiralama teklifinde bulundu fakat Bordeaux, kulübün önemli bir oyuncusu olduğumu ve tekrar kiralanmama izin vermeyeceklerini söyleyerek bunu reddetti." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER