7 bin çocuğa kışlık mont ve ayakkabı

7 bin çocuğa kışlık mont ve ayakkabı

POSTA POSTA
7 bin çocuğa kışlık mont ve ayakkabı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kışlık giyecek desteği sağlanan 'Kışıma Güneş Ol' kampanyasıyla örnek bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Kampanya ile 7 bin çocuğa kışlık mont ve ayakkabı alındı.
Spor A.Ş. tarafından 'Kışıma Güneş Ol'  kampanyası kapsamında Talas Paraşüt İndirme Alanında farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.
Etkinlikte konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç,  "Sadece spor yapmak yok. Bu etkinlikleri çeşitlendirip zenginleştirmek de var. Yeri geliyor kan bağışı yapılıyor, yeri geliyor ağaç dikiliyor, yeri geliyor hayırseverlerimizi harekete geçirmek suretiyle yavrularımızın ihtiyaçları gideriliyor. Hiçbir kurum ya da kuruluşla aramızda ayrım yok. Herkesle el ele şehrimizin güzellikle anılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Kampanya ile 5 bin mont ve 2 bin bot alındı." dedi.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER