Damadını öldürmekten aranıyordu, arkadaşlarıyla alkol alırken yakalandı

DÜZCE'de damadı Erdoğan H.’yi av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra kaçan Çağlar H., Sakarya'nın Hendek ilçesinde evde arkadaşlarıyla alkol alırken yakalandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Damadını öldürmekten aranıyordu, arkadaşlarıyla alkol alırken yakalandı

Düzce Ağa Mahallesinde 7 Haziranda meydana gelen olayda, kızını ziyarette giden Çağlar H., damadı Erdoğan H. ile tartıştı. Çağlar H. av tüfeği ile ateş ederek Erdoğan H.yi öldürdü. Olayın ardından kaçan Çağlar H.nin yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı. Çağlar H.nin, Hendek ilçesi Turanlar Mahallesinde bir evde saklandığı bilgisini alan jandarma ekipleri, 20 gün süren çalışmanın ardından saklandığı evi tespit etti. Eve baskın düzenleyen ekipler, Çağlar H.’yi arkadaşlarıyla alkol alırken yakaladı.

Düzce 2. Sulh Ceza Hakimliğince kasten öldürme suçundan aranan Çağlar H., Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER