Tehdit ve şantaj! İş adamı yaşadığı kâbusu anlattı: 51 milyon lira alacağım var

İş adamı Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun’un  kendisini tehdit ve şantajla zorla senet imzalattığı iddalarıyla, şarkıcı Coşkun hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Coşkun, ''Toplamda 51 milyon liralık bir ödeme yaptım, gayrimenkul verdim , ellerinde de çek  ve senetlerim var bunların her kuruşuna kadar belgelerim vardır.'' dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tehdit ve şantaj! İş adamı yaşadığı kâbusu anlattı: 51 milyon lira alacağım var

Avukat Seda Cilli ile birlikte  önceki gün Baltalimanı Portaxe‘de bir basın toplantısı düzenleyen Cantemur, kameralar karşısına geçti.

İş adamı “Müslüm Gürses dahil olmak üzere bir çok kişiye sponsorluk  yaptım. Aylin Coşkun ile de tanışmamız sponsorluk maksadı ile oldu.

Bizim mağazamıza geldi ve ''Sponsor olur musunuz?'' dedi. Bizde sponsorluk görüşmelerimiz sonunda 2014 yılında albüm ve billboard lar için takriben 900 bin liralık ödeme yaptık.  Sonraki dönemde aramızdaki arkadaşlık ilerledi ve dostluğa dönüştü ama sevgili olunmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER