için kaldı

Avcı, Güneş'in kötü deplasman serisini bitirmek istiyor!

Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa deplasmanına gidecek olan siyah-beyazlılarda hedef 3 puan. Şenol Güneş yönetiminde 4 sezon boyunca bu deplasmanda galibiyet alamayan Beşiktaş, Abdullah Avcı'yla bu seriyi kırmak istiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avcı, Güneş'in kötü deplasman serisini bitirmek istiyor!

Süper Lig'de çıktığı son 5 maçta puan kaybı yaşamayan ve iyi bir hava yakalayan Beşiktaş, son 3 maçında puan alamayarak teknik direktör değişikliğine giden Kasımpaşa'ya konuk oluyor.

Siyah-beyazlılar, daha önce Şenol Güneş yönetiminde 4 sezon boyunca çıktığı bu deplasmanda maç kazanamadı. Kasımpaşa karşısında son 4 sezonda 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Beşiktaş, Abdullah Avcı yönetiminde bu seriyi kırmak istiyor.

2 hafta önce Konyaspor deplasmanında kötü serisini tamamlayan ve 4 sezon sonra galip gelen Avcı'nın öğrencileri, aynı başarıyı bu kez Kasımpaşa karşısında yapmak istiyor. Siyah-beyazlı ekipte zorlu karşılaşma öncesinde Dorukhan, Douglas, Victor Ruiz, Kevin N'Koudou ve Kartal Kayra Yılmaz'ın sakatlıkları bulunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER