için kaldı

Netflix Türkiye'de bunlar var - Temmuz 2020

Her ay olduğu gibi Netflix Türkiye Temmuz 2020 için yeni dizi filmlerin listesini açıkladı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Netflix Türkiye'de bunlar var - Temmuz 2020

Temmuz ayında Netflix Türkiye'de birçok yeni dizi ve film yer alıyor. Bu ay bazı diziler veda ederken, bazı dizilerin yeni sezonları geliyor. Hakan: Muhafız sevenlerine veda ediyor. Cursed, Exatlon, The Old Guard ve daha fazlası ise Netflix ekranlarına yeni başlangıçlarla geliyor.

Netflix Türkiye'de bunlar var - Temmuz 2020


Hakan: Muhafız 4. sezon ile sevenlerine veda ediyor. Dizide vezir ve Ölümsüzler günümüz İstanbul'una hükmeder. Hakan bir savaşı durdurmak için geçmişe yolculuk eder. Zeynep ise güçlü bir dönüşüm geçirir.

Yeni dizi olan Cursed ile Temmuz ayında Netflix Türkiye'ye geliyor. Kral Arthur efsanesinin yeni bir uyarlaması olan Cursed, Nimue'in Merlin'i bulmak ve kadim bir kılıcı teslim etmek için paralı asker Arthur ile çıktığı yolculuğu anlatıyor.

Survivor tarzı bir yarışma olan Exatlon Challenge ise ilk kez Netflix Türkiye ekranlarına geliyor. Türkiye'nin sosyal medya fenomenlerini karşı karşıya getiren macera dolu sportif yarışmayı Orkun Işıtmak sunuyor. Kimler parti yapacak, kimler cezaya kalacak?

Veda eden bir diğer dizi ise Las Chicas del Cable. Lidia'nın en büyük rakibi intikam almak için bir esir kampını kullanınca Lidia ve arkadaşları, Franco rejimine karşı mücadelelerinde daha da cüretkar hâle gelir.

Yeni mini dizi ise Stateless platforma gelen yeni bir çalışma.
Sorunlu bir kadın, acılı bir mülteci, bir bürokrat ve zor durumda bir baba.. Bu dört yabancının yolu Avustralya'da göçmenlerin tutulduğu bir gözaltı merkezinde kesişir.

Süper kahramanların maceralarını konu alan The Umbrella Academy 2. sezon ile Netflix Türkiye'ye geliyor. Süper güçlere sahip Hargreeves kardeşler, 2. sezon için geri dönüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER