için kaldı

Nokia 7.3 render görüntüleri ortaya çıktı

Nokia 7.3 için bazı render görüntüleri ve bir video ortaya çıktı. İşte telefonun tasarımı ve bazı özellikleri!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Nokia 7.3 render görüntüleri ortaya çıktı

HMD Global çatısı altında üretim yapmaya devam eden Nokia, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde giriş-orta seviyeye hitap eden yeni telefonlarını tanıtmıştı. Pazarda yeniden söz sahibi olmak isteyen şirketin yeni hedefi ise orta segmentte olan Nokia 7.3 modelini yakın zamanda tanıtmak. Ancak bu tanıtımdan önce telefona ait olan render görüntüleri ortaya çıktı. İşte cihazın görselleri ve özellikleri.

Nokia 7.3 render görüntüleri ortaya çıktı

Ortaya çıkan görsellere baktığımızda Nokia 7.3 tasarımı hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Render görüntülerine göre telefonun sırtındaki kameralar, daire biçiminde konumlandırılmış durumda. Bu kameraların altında ise fiziksel bir parmak izi tarayıcısının olduğu görülüyor. Ön kısımdaki delik ise bizlere selfie kamerasını gösteriyor.

Nokia 7.3 render görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 1

Ayrıca 3.5 mm jak girişi ile birlikte geleneksel bir tasarım dilinin benimsendiği de ortaya çıkmış oluyor. Bunun yanında modelin yalnızca görselleri değil, bir video görüntüsünün de mevcut olduğunu belirtmiş olalım. Bu videoyu da aşağıdan izleyebilir ve tasarım hakkında daha net bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Şimdi de isterseniz biraz donanımsal yapıdan bahsedelim. Gücünü Qualcomm üretimi olan Snapdragon 690 yonga setinden alacak olan Nokia 7.3, 4.000 mAh batarya ve 18W hızlı şarj desteğine sahip olacak. 48MP'lik ana kamera ile gelecek olan telefon ön kısmında ise 24MP'lik bir selfie kamerasını bulunduracak. 6.5 inçlik Full HD+ ekranla gelecek olan Nokia 7.3 için henüz herhangi bir tanıtım günü belirlenmiş değil.

Nokia 7.3 render görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER