Captain Tsubasa Rise of New Champions ile Oyun Canavarı!

Oyun Canavarı’nın 28. bölümünde Captain Tsubasa ile çocukluğumuza dönüyoruz. İşte Captain Tsubasa Rise of New Champions incelemesi.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Captain Tsubasa Rise of New Champions ile Oyun Canavarı!

Monster Notebook katkılarıyla hazırladığımız Oyun Canavarı’nın yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu bölümde Y nesli üzerinde önemli bir etkisi bulunan Tsubasa isimli animenin yeni oyununa odaklanacağız.

Bilindiği üzere Tsubasa, Japonya’da top oynayan çocuklar üzerine odaklanan bir animeydi. Fakat burada normal top oynayan çocuklardan bahsetmiyoruz. Messi, Ronaldo falan bu çocukların yanında bir hiç. Hele bir de kalecileri var ki sormayın gitsin. Kale dileklerinden zıplayarak takla atıp top tutuyorlar. İşte o kadar fantastik bir animeden bahsediyoruz.

Hemen her takımda muazzam derecede yıldız topçuların bulunduğu Tsubasa’da her bir şut, silahtan atılan kurşun kadar tehlikeli. Çünkü bu yıldız topçular normal şutlar çekmiyor. Öyle ki bu şutların yanında Roberto Carlos’un tarihe geçen frikiği bile çok sıradan kalıyor.

Nitekim oyun da animenin izinden gidiyor diyebiliriz. Dilerseniz aşağıdan inceleme videomuza göz atabilirsiniz.

Captain Tsubasa Rise of New Champions ile Oyun Canavarı!

Eğer siz de zamanında Captain Tsubasa izlediyseniz mutlaka bu oyunu da denemenizi tavsiye ederiz. Çünkü Captain Tsubasa Rise of New Champions ciddi anlamda Tsubasa’nın atmosferini oyun severlere yansıtmayı başarıyor.

Siz de şu aralar FIFA, PES gibi sıradan futbol oyunlarından sıkıldıysanız Tsubasa’nın yeni oyununa göz atabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER