için kaldı

Fırıncının ilginç dezenfekte yöntemi! Bozuk paraları fırına koyup...

Siirt'te bir fırıncı, corona virüs nedeniyle madeni paraları 180 derecelik fırında ısıttıktan sonra para üstü olarak müşterisine veriyor.

VATAN VATAN
Fırıncının ilginç dezenfekte yöntemi! Bozuk paraları fırına koyup...

Hacı ve Halil Kasar kardeşlerin corona virüs tedbiri amacıyla bozuk paraları dezenfekte etme yöntemi şaşırttı. Paraları fırına koyup 180 derecede 20 dakika ısıtıyorlar ve müşterilere para üstü olarak öyle veriyorlar.   Siirt Bahçelievler Mahallesi'nde fırın işleten Hacı ve Halil Kasar kardeşler, koronavirüse karşı tedbir olarak madeni paraları önce yıkıyor,  ardından su koyduğu tepsinin içerisinde 180 dereceye ulaşan fırında 20 dakika ısıtıyor.     'BUHARLA DEZENFEKTE OLUYOR'   Paranın bu yöntemle dezenfekte olduğuna inandığını dile getiren Kasar, "Elimizden geldiğince iş yerini dezenfekte ediyoruz. Her gün müşterilerden  aldığımız madeni paraları tepsinin içindeki suya bırakıyoruz ardından fırında  ısıya bırakıyoruz. Kaynayan suyun içindeki bozuk paralar dezenfekte edildikten sonra müşterilerimize sunuyoruz. Bu yöntemle tepsideki madeni para buharla dezenfekte oluyor." ifadelerini kullandı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER