için kaldı

Ve Terim neşteri vurdu! G.Saray'da 6 ayrılık, 3 yeni sözleşme

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) salgınıyla beraber maddi anlamda zarara uğrayan kulüplerden Galatasaray, sezon sonunda büyük bir değişime hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a deplasmanda 2-0 yenilmesiyle birlikte teknik direktör Fatih Terim, sezon sonunda takıma büyük bir neşter vurmaya hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam bu kapsamda 6 ismin biletini keserken, sözleşmeleri bitecek 3 yıldız isimle de uzatılmasını istedi. İşte adım adım Galatasaray'daki tüm gelişmeler...

GASTE24 GASTE24
Ve Terim neşteri vurdu! G.Saray'da 6 ayrılık, 3 yeni sözleşme

Yeni tip corona virüsü (Covid-19) Süper Lig kulüplerini ekonomik anlamda olumsuz etkilemiş ve kulüpler daha az hasarla bu günleri atlatmak için çeşitli yollara başvurmuştu.

Maddi anlamda en çok etkilenen kulüplerden Galatasaray'ın da; yayın gelirleri, stat ve maç günü gelirleri, mağaza gelirleri gibi bir çok gelir kalemi kesilmişti.

Bu kapsamda sarı-kırmızılılar, kulüp logolu maske satışına başlamış ve hem corona virüsüne karşı Galatasaraylı taraftarların korunmasını sağlarken hem de kulübe ek gelir getirmeyi düşünmüştü.

Ayrıca seyircisiz oynanacak karşılaşmalar için bir gelir elde edemeyecek Cimbom, "karton taraftar" uygulamasını başlatarak tribünleri doldurmayı hedeflemişti.

Çeşitli yollardan ek gelir sağlayan Aslan, sezon sonunda ise büyük bir değişime gitmeyi planlıyor.

Haberin devamı için tıklayın

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER