"Kara lastikli şampiyon" tekrar pistlere dönebilmek için bulaşıkçılık yapıyor

Ardaham'da kara lastikle yaptığı koşuyla gündeme gelen dünya 3'üncüsü milli atlet Gülcan Palavan, tedavi için geldiği İstanbul'da tekrar pistlere dönebilmek için hem antrenman yapıyor hem de para kazanabilmek için bulaşık yıkayıp hasta bakıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Kara lastikli şampiyon" tekrar pistlere dönebilmek için bulaşıkçılık yapıyor

KARA LASTİK İLE ATLETİZME BAŞLADI

Türkiye, Gülcan Palavan'ın 11 yaşında ayakkabısı olmadığı için kara lastikle koştuğu Ardahan Göle'deki yarışta birinci olunca tanıdı. Palavan, daha sonra 2015 Dünya Dağ Kros Şampiyonasında dünya 3'üncülüğü kazandı. Dünya şampiyonluğu için çalışmalarını sürdüren genç kız geçtiğimiz yıl bileğinden sakatlandı. Gülcan Palavan tedavisi için tek başına İstanbul'a geldi. Esenyurt'ta kuzeninin yanına yerleşen 20 yaşındaki Gülcan Palavan'ın tedavisi olumlu sonuçlandı. Palavan tekrar şampiyonalara katılabilmek için çalışmalara başladı. Ancak maddi imkansızlıklar genç kızı zorluyor. Palavan, antrenmanlardan kalan vakitlerde para kazanabilmek için bir lokantada bulaşıkçılık yapıp hasta bakıyor. Genç kız, bir hayırseverin yardımıyla dershaneye de giderek üniversiteye hazırlanıyor.

"Kara lastikli şampiyon" tekrar pistlere dönebilmek için bulaşıkçılık yapıyor - Resim : 1

"BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDIM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER