için kaldı

Azize Seti Şenlendi!

Kanal D’nin, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı, başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in paylaştığı Azize’nin setinde geçtiğimiz gün dizinin başarılı oyuncularından Selen Öztürk söylediği şarkı ile sette keyifli dakikalar yaşattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Azize Seti Şenlendi!

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Bendeniz’in Ağlayayım mı? adlı şarkısını doğaçlama okuyan Öztürk, oyuncu arkadaşlarından ve set ekibinden tam not aldı.

Senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’ın yazdığı, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile Azize bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

<iframe src="https://www.kanald.com.tr/embed/5df3474f7470f724c8535c30" width="750" height="422" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER