için kaldı

Polisten park denetimi

Polisten park denetimi

POSTA POSTA
Polisten park denetimi

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da polis, 'Huzurlu Park' projesi kapsamında parklarda alkol alıp, çevreyi rahatsız edenlere ilişkin denetim yaptı. Alkol alıp, çevreyi rahatsız eden kişilere cezai işlem uygulandı.

Antalya'da özellikle kent merkezindeki parklara ilişkin şikâyet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri ve Park polisi, Büklüdere ve Yavuz Özcan Parkı içinde Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile 'Huzurlu Park' park projesi kapsamında denetim yaptı. Denetimlerde, alkol alıp çevreyi rahatsız eden kişilerin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle kabahatler kanuna göre haklarında cezai işlem uygulanan kişiler, parktan uzaklaştırıldı. Denetim sonrası vatandaşlar, polise teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER