İşte Galatasaray'ın lejyoner planı!

Devre arasında başlayan değişim sezon sonunda da devam edecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İşte Galatasaray'ın lejyoner planı!

Sözleşmeleri bitecek Nagatomo, Mariano ve Andone ile yollar kesin ayrılacak. Ozornwafor ve Sekidika kiralanacak. Babel’e bonservis kolaylığı sağlanacak. Diagne ve Belhanda da iyi bir teklif gelirse satılacak.

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in, ocak ayında imza attığı gençleştirme ve değişim süreci yaz döneminde kaldığı yerden devam edecek. Takımda sezon sona erdiğinde özellikle yabancı futbolcular konusunda hareketli günler yaşanacak. İlk yarı Terim’in işaret ettiği değişimi özellikle Saracchi, Onyekuru’nun gelişi, Babel’in ayrılığı, ve Nagatomo’nun tribüne çıkması ile kısmi olarak gerçekleştiren Galatasaray’da süreç daha da hız kazanacak. Yabancı kontenjanı dolu olan Aslan’da özellikle kiralıklar Maicon, Diagne, Babel ve Ozornwafor’un dönüşü ile yaz dönemi de önemli ayrılıklara, transferlere imza atılacak.

34 yaşına giren Nagatomo ile Mariano’ya teşekkür ve veda

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER