için kaldı

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Azerbaycan bayrağı renklerine büründü

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarının ardından, Selçuklu Belediyesince, Azerbaycan bayrağı Konya Tropikal Kelebek Bahçesine yansıtıldı.

GASTE24 GASTE24
Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Azerbaycan bayrağı renklerine büründü

Konya Selçuklu Belediyesince, sosyal medya hesaplarında, Azerbaycan Bayrağı yansıtılmış Tropikal Kelebek Bahçesi fotoğrafı "Safımız belli olsun" notuyla paylaşıldı.

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Azerbaycan bayrağı renklerine büründü - Resim : 1

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, konuya ilişkin, "Kardeş ülke Azerbaycan, Ermenilerin saldırılarına karşı sessiz kalmayarak karşılık vermiştir. Ülke olarak Azerbaycan’ın yanındayız. Selçuklu Belediyesi olarak onlara destek olduğumuzu göstermek, onlara moral vermek amacıyla Tropikal Kelebek Bahçemize Azerbaycan bayrağını yansıttık. 15 Temmuz’u yaşadığımız gün Azerbaycanlı kardeşlerimizin bize destek verdiği gibi biz de onların bu sancılı sürecinde en büyük destekçileriyiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER