için kaldı

Bâlâ Hatun Usuğ, Suluboya Eserlerini Londra’dan Önce Levent Tenis Kulübü’nde Sergiliyor

Profesyonel iş yaşamına 20 yıldır mali müşavir ve denetçi olarak devam eden Bâlâ Hatun Usuğ, suluboya eserlerini Levent Spor Kulübü’nde düzenlenen karma sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bâlâ Hatun Usuğ, Suluboya Eserlerini Londra’dan Önce Levent Tenis Kulübü’nde Sergiliyor

Sanatçı, 20 Aralık 2019 Cuma gününe kadar sergileyeceği sanat eserleri, bu tarihten sonra Londra’da Vauxhall’da sergilemeye devam edecek.

Resim çalışmalarına 2015 yılında başlayan Bâlâ Hatun Usuğ, iş çevreleriyle İstanbul ve Londra’daki ofislerinde bir araya geldiği dönemlerde özellikle suluboya tekniğinin ilgi çektiğini fark ederek malzeme seçimini suluboyadan yana kullandı. Ressam Saim Altuncu ile tekniğini geliştiren sanatçı sergide 12 eserini sanatseverlerle buluşturuyor.

Usuğ, sergiye dair değerlendirmesinde suluboyayı özellikle seçtiğini, profesyonel mesleği olan mali müşavirlikle suluboya resim arasında benzerlik olduğunu, her iki disiplinin de hata affetmediğini vurguladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER