Büyük soygunun ardında Moldovalı çete olduğu çıktı!

İstanbul’da,  tekstil firmalarına girerek 750 bin TL’lik soygun yapan Moldovalı kick boksçu İvan B., sevgilisi ve sevgilisinin annesi yakalandı. Aranan iki Moldovalı’nın da İvan B. gibi kick boksçu olduğu ve kafes dövüşlerine katıldıkları belirlendi. Moldovalı çetenin yaklaşık beş yıldır tekstil sektöründe çalıştıkları ve tanıdıkları firmaları soydukları anlaşıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Büyük soygunun ardında Moldovalı çete olduğu çıktı!

Fatih’te, 20 Eylül, 23 Ekim ve 15 Kasım 2019 günlerinde dört tekstil şirketine giren soyguncular, firmaların çelik kasalarını boşaltarak 750 bin TL çaldı. Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri işyerlerinin güvenlik kamera görüntüleri incelemeye aldı.

Soyguncuların son hedefi olan 350 bin TL’nin çalındığı firmanın kamera görüntülerinden yola çıkan polis, çalınan çelik kasanın Fatih’te bir eve götürüldüğünü belirledi. Soyguncuların kimliklerinin deşifre edilmesinin ardından operasyon başlatıldı.

Moldovalı İvan B.,(26) sevgilisi Christian G.(20) ve annesi Janna G.(40) gözaltına alındı. Evde çalınan çelik kasa boş olarak bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER