Emre Demir'in hedefi A milli forma!

Kayserispor formasıyla Gençlerbirliği maçında fileleri havalandırarak lig tarihinin bilinen en genç golcüsü unvanını alan 15 yaşındaki Emre Demir, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım formasını giymek istiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emre Demir'in hedefi A milli forma!

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor formasıyla attığı golle lig tarihinin bilinen en genç golcüsü olan 15 yaşındaki futbolcu Emre Demir, A Milli Takım'la 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmek istiyor.

Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği filelerini havalandırarak lig tarihinin bilinen en genç golcüsü unvanını alan Emre Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbola 6 yaşında Mersin Kuvayi Milliye Spor Kulübü'nde başladığını söyledi.

Kayserispor antrenörlerinden Hakan Ertürk'ün, babasının sosyal medyaya yüklediği videoları gördüğünü ve kendisini Kayseri'ye davet ettiğini anlatan Emre, 8 yaşında altyapı seçmelerine katıldığını belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER