için kaldı

Yer: İstanbul... Sabah akşam böyle görüntülendiler

İstanbul Sultangazi'de bir parkta sabah ve akşam saatlerinde bir araya gelen, maskesiz ve sosyal mesafe kuralına uymayarak parkta toplanan günübirlik işçiler, polis ekipleri tarafından alandan uzaklaştırıldı.

VATAN VATAN
Yer: İstanbul... Sabah akşam böyle görüntülendiler

İstanbul Sultanbeyli'de maskesiz olan ve sosyal mesafe kurallarına uymayan günübirlik işçiler polisler tarafından parktan uzaklaştırıldı.   AKŞAM TEKRAR GELİYORLAR   Uğur Mumcu Mahallesi'nde bulunan Şehit Piyade Er Bekir Cömert Parkı, günübirlik işçilerin toplanma yeri oldu. Çoğunluğu yabancı uyruklulardan oluşan günübirlik işçiler, sabahın erken saatlerinde parkta bir araya geliyor. Burada 'komisyoncu' diye tabir edilen kişiler tarafından çalışacakları iş yerlerine yönlendirilen işçiler iş çıkışı ise yevmiyelerini almak için tekrar parka geliyor.      Maskesiz ve  sosyal mesafa kuralına uymayarak parkta toplanan kalabalık grup, corona virüs tedbirleri kapsamında denetimlerini arttıran Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından evlerine gitmeleri için uyarıldı.    POLİS VATANDAŞLARI ANONSLA UYARDI   Ekipler ayrıca anons yaparak 'Evde Kal' çağrısı da yaptı. "Değerli İstanbullular evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati önem taşımaktadır. Lütfen zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım" diyerek vatandaşlara seslenen polisler, sürekli anonslarını tekrarladı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER