için kaldı

Alanyaspor ilk kez Avrupa arenasında! İstikamet Norveç...

UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turunda mücadele edecek Aytemiz Alanyaspor, perşembe günü deplasmanda Rosenborg ile karşılaşacak. Tarihinde ilk kez Avrupa arenasına çıkacak Alanyaspor’da hedef Norveç ekibini yenip, Avrupa’da ilerlemek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alanyaspor ilk kez Avrupa arenasında! İstikamet Norveç...

Aytemiz Alanyaspor, 72 yıllık kulüp tarihinde ilk kez katılacağı UEFA Avrupa Ligi’nde, 3’üncü ön eleme turunda 24 Eylül Perşembe günü deplasmanda Norveç ekibi Rosenborg ile karşılaşacak. Tek maç eleme sistemiyle oynanacak maç için turuncu yeşilli takım çarşamba günü saat 12.00’de Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan özel uçakla Norveç’e gidecek.

Süper Lig’in ikinci haftasında evinde Hes Kablo Kayserispor ile karşılaşan ve rakibini 2-0’lık skorla mağlup eden Akdeniz temsilcisinde oyuncular bir günlük iznin ardından bu akşam Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yapacakları idmanla Rosenborg maçı hazırlıklarına başlayacak. Pazartesi ve salı günü Alanya’da antrenman yapacak turuncu yeşilli takım son idmanı çarşamba günü akşam Norveç’te gerçekleştirecek.

LİGDEKİ GALİBİYETLER MORAL VERDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER