TBMM Başkanı Şentop: 31 milletvekili kendini izole etti

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, umreden dönen vekillerin karantina altına alınması ile ilgili iddialara yanıt verdi.

POSTA POSTA
TBMM Başkanı Şentop: 31 milletvekili kendini izole etti

'Umreden dönen vekiller karantinaya girmedi' iddiasına Meclis Başkanı Mustafa Şentop'tan yanıt geldi. Şentop, "Mart ayından umreye giden veya dönen vekil yok" dedi. Şentop ayrıca, "1 Mart'tan itibaren yurt dışından gelen vekil sayısı 31. Vekiller kendini izole etti" ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Şentop'un açıklamalarından satır başları şöyle:

Şu ana kadar devletimiz gerekli önlemleri aldı. Vatandaşlarımızdan Sağlık Bakanlığımızın açıklamalarını dinlemelerini buradan bir kez daha söylüyorum. Yetkili kişi ve kurumlar tarafından yapılan açıklamaları takip etmek gerekiyor, bunun dışındaki açıklamalara riayet etmemek gerekiyor. 

Mart ayının başından itibaren tüm milletvekillerimiz karantina süreci ile ilgili durumu biliyor ve uyguluyorlar. Mart ayında umreye giden veya dönen vekil yok. TBMM personellerinde de koronavirüs tespit edilmedi. Bu yöndeki haberler gerçeği yansıtmıyor.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER