Sony Xperia 10 II Avrupa’da satışa çıkıyor! Fiyat fena sayılmaz

Son dönemde akıllı telefon pazarında çok kan kaybeden Sony Xperia 10 II modelini Avrupa’da satışa sunuyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Sony Xperia 10 II Avrupa’da satışa çıkıyor! Fiyat fena sayılmaz

Bir dönem akıllı telefon pazarında zirveye oynayan Sony, şu aralar var olmak ile yok olmak arasındaki o ince çizgide gidip geliyor. Mobil tarafta istediği ivmeyi bir türlü yakalayamayan Japon teknoloji devi son olarak tanıttığı Xperia 10 II modeliyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Sony Xperia 10 II Avrupa’da satışa çıkıyor! Fiyat fena sayılmaz

Kaba tasarım çizgisinden bir türlü vazgeçmeyen Sony, Xperia 10 II modelini Birleşik Krallık’ta satışa sunmaya hazırlanıyor. Orta segmente hitap eden bir model olan Xperia 10 II fiyatı ise 370 euro olarak belirlenmiş.

Sony Xperia 10 II Avrupa’da satışa çıkıyor! Fiyat fena sayılmaz - Resim : 1

Hali hazırda ön sipariş sürecinde olan telefonun kullanıcılara ulaşması ise 15 Haziran’ı bulacak. Yani nereden baksanız 2 aylık bir süreç söz konusu.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Sony Mobile hali hazırda Türkiye pazarından tam anlamıyla çekilmiş değil. Lakin öyle yeni modelleri getirtme gibi bir uğraşları da yok.

Açık konuşmak gerekirse şu aşamadan sonra Sony’nin toparlanıp eski günlerine dönmesi çok da olası görünmüyor. Öncelikli olarak mevcut tasarım anlayışının tamamen değişmesi gerekiyor. Yoksa pazarda o kadar göz kamaştıran model varken, Sony’nin bu tasarımla geniş kitlelere ulaşması pek de kolay olmayacaktır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER