için kaldı

Yayıncı kuruluş ödeme yapacak mı?

Digiturk yaşanan gelişmeler nedeniyle maçların oynanmadığını belirterek, maçlar başlayıncaya kadar ödeme yapılmayacağını belirtti. Yayıncı kuruluşun bu kararı alırken Avrupa’daki örnekleri de dikkate aldığı ve İngiltere, Fransa ile Belçika gibi ülkelerde de ödemelerin yapılmadığı öğrenildi.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Yayıncı kuruluş ödeme yapacak mı?

Yayıncı kuruluş Türkiye Futbol Federasyonu’na mart ayı ödemelerini yapmayacağını duyurdu.

Digiturk yaşanan gelişmeler nedeniyle maçların oynanmadığını belirterek, maçlar başlayıncaya kadar ödeme yapılmayacağını belirtti. Sezon sonuna kadar yayıncı kuruluşun toplam 600 milyon liralık bir ödeme yapacağı öğrenildi. Ancak bu rakamın maçlar başladığı tarihten itibaren ödeneceği dile getirildi.

Yayıncı kuruluşun bu kararı alırken Avrupa’daki örnekleri de dikkate aldığı ve İngiltere, Fransa ile Belçika gibi ülkelerde de ödemelerin yapılmadığı öğrenildi.

Yayıncı kuruluşun bireysel kullanıcılardan 2 ay ödeme almayacağı belirtilirken restoran, kafe ve kıraathaneler ile ilgili de bayilerle görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Yayıncı kuruluşun bu kararının ardından kulüpler de futbolculara yapacağı tüm ödemeleri durdurdu. Nisan ayında Süper Lig takımlarının futbolcu teknik heyet giderlerini ödememesi planlanıyor.

Kaynak: Dünya/Ceyhun Kuburlu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER