için kaldı

Beylikdüzü'nde takla atan otomobildeki sürücü yaralandı

BEYLİKDÜZÜ'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobil kaza yaptı. Kazada araçta sıkışan bir kişi yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beylikdüzü'nde takla atan otomobildeki sürücü yaralandı

Kaza saat 14.00 sıralarında Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 59 DY 710 plakalı otomobilin sürücüsü Kübra Yay(20) seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki ağaca vurdu. Çarpmanın etkisiyle araç karşı şeride geçerek takla attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Kübra Yay'ı kurtarmak için çalışma başlattı. Sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı ambulansa koyularak, çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Kübra Yay'ın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER