'Bitti' denilen transfer için şaşırtan sözler!

İngiliz ekibi Stoke City'nin kadrosunda düşünmediği Ndiaye'nin, Trabzonspor'a sezon sonuna kadar kiralandığı ve kiralama bedeli ödenmeyeceğinin iddia edilmesinin ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı açıklama şaşkınlığa neden oldu.

GASTE24 GASTE24
'Bitti' denilen transfer için şaşırtan sözler!

Süper Lig'de Osmanlıspor ve Galatasaray'da oynadıktan sonra İngiltere'ye giderek Stoke City forması giyen Ndiaye, Trabzonspor ile görüşmek için İstanbul'a geldiği ve sezon sonuna kadar kiralandığı, ayrıca kiralama bedeli ödenmeyeceği iddia edilmişti.

Haber7'de yer alan habere göre, Ndiaye'nin 6 aylık maaşı olan 1.3 milyon Euro'yu Bordo-Mavililer'in vereceği konuşuluyordu.

Ancak Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Ndiaye gündemimizde olan bir isim ancak Türkiye'ye biz çağırmadık. Hatta bizimkilere 'Seyahatin bizimle ilgisi var mı?' diye sordum. İngiltere'deki erken tatilden dolayı Türkiye'ye gelebileceğini söylediler. Belki başka takımlar için de gelmiş olabilir" diyerek şaşırttı.

Bu sözlerin ardından tecrübeli orta sahanın G.Saray ve Beşiktaş'la da masaya oturacağı öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER