Huawei P40, P40 Lite ve P40 Pro kazanmak ister misiniz?

Huawei Türkiye tarafından başlatılan bir yarışmada henüz ülkemizde satılmayan P40 Lite, P40 ve P40 Pro modelleri hediye ediliyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei P40, P40 Lite ve P40 Pro kazanmak ister misiniz?

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan P40 ailesi P40 Lite, P40 ve P40 Pro modellerinden oluşuyor. Henüz Türkiye pazarında satışa sunulmayan bu modellerle ilgili yeni bir yarışma duyurusu yapıldı. Huawei Türkiye tarafından düzenlenen yarışmada yapmanız gereken şey ise çok basit: Evde en eğlenceli vakit geçirme aktivitesini yazmak ya da fotoğraf ile paylaşmak.

Huawei P40, P40 Lite ve P40 Pro kazanmak ister misiniz?

Ayrıca Huawei Bülteni'ne abone olmanız da gerekiyor. Bu iki işlemi yaptığınızda çekilişe katılmaya hak kazanıyorsunuz. Çekiliş sonunda Huawei P40 Lite, P40 ve P40 Pro modellerinden birini kazanma fırsatı yakalayacaksınız.

Huawei P40, P40 Lite ve P40 Pro kazanmak ister misiniz? - Resim : 1

Huawei Türkiye tarafından düzenlenen En Yaratıcı Ev Halin yarışması hakkında detaylara ilgili internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

P30 modelinin devamı olarak geliştirilen P40 ailesi de üst düzey özelliklerle dikkat çekiyor. P40 ailesine yeni katılan bir model olan P40 Pro, üst düzey kamera özelliklerine sahip. Bu sayede DXOMARK listesinde hem ön hem arka kamera performansı ile zirveye oturan bu yeni modelde P30 modellerinde olduğu gibi Google Servisleri bulunmuyor. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER