Galatasaray'da son dakika Arda Turan sürprizi! Boş sözleşmeye...

Corona virüsü gündemin bir numaralı maddesi olurken Galatasaray'da önümüzdeki sezonların daplanları yapılmaya başlandı. Koronavirüs,(Covid-19) salgını kulüpleri bir hayli etkilerken kulüplerin mevcut maaş yüklerinin altından kalkması kolay gözükmüyor. Bu süreçte Galatasaray'ın Arda Turan'a yönelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da son dakika Arda Turan sürprizi! Boş sözleşmeye...

Koronavirüs (Covid-19) salgını spor kulüplerinin ekonomisini de bir hayli zedelerken, ülkemizde de birçok kulüp yönetimi maaş yükünün altından nasıl kalkacağını düşünüyor... Galatasaray'da ise Arda Turan transferi yeniden gündemde.

Türkiye Ligi’nde yüksek bütçeli kadrolara sahip birçok kulüp bulunurken, Galatasaray’ın da maaş yükü 40 milyon euronun üzerinde. Şimdiden önümüzdeki dönemin planlalamasını yapmak durumunda olan sarı-kırmızılılar, yüksek ücret alan oyunculardan da bu süreçte anlayış bekleyecek.

Galatasaray’da Falcao 5, Feghouli 3.85, Muslera 3.5, Belhanda 3.3 milyon Avro gibi maaşlara oynarken kiralık isimlerden Andone, Lemina ile Seri de 2 milyon Avro'yu aşkın maaşlarıyla dikkat çekiyor. Futbolcularla yeniden masaya oturmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim bazı sözleşmeleri revize etmeyi hedefliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER