Demir ve demir dışı sektöründe hedef Katar pazarı

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), alüminyum, döküm, yapı malzemeleri ve bağlantı elemanları sektörlerinden firmaların katılımıyla Katar-Kuveyt Sektörel Ticaret Heyeti gerçekleştirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Demir ve demir dışı sektöründe hedef Katar pazarı

İDDMİB'den yapılan açıklamaya göre, Katar-Kuveyt Sektörel Ticaret Heyeti, demir ve demir dışı metaller sektörünün 2019 yılında gerçekleştirdiği dördüncü sektörel ticaret heyeti oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki, Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhammed Bin Towar Al-Kuwari ve bölgedeki büyük projeleri ihale eden Bayındırlık Bakanlığı (Asghgal) Başkanlık Ofisi Temsilcisi Ahmed Ali H Al Ansari ile bir araya geldiklerini belirterek, ortak iş birlikleri ve projelere yönelik temaslar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER