için kaldı

El kremi nasıl yapılır? Evde doğal ek kremi tarifi

Havaların soğumasıyla cildimiz hızla kurumaya başlamış bulunuyor. Ellerinizi sürekli nemlendirme ihtiyacı duyuyor ve bu nemlendiricinin doğal olmasını istiyorsanız "el kremi nasıl yapılır, evde doğal ek kremi tarifi" haberimize göz atın.

POSTA POSTA
El kremi nasıl yapılır? Evde doğal ek kremi tarifi

El bakımına çok paralar harcamadan, doğal ürünler kullanarak el kreminizi kendiniz yapabilirsiniz. El kremi nasıl yapılır merak ediyorsanız veya evde doğal el kremi yapma yöntemleri arıyorsanız detaylar haberimizde.

El kremi nasıl yapılır? Evde doğal ek kremi tarifi

Malzemeler

- 8 gram Jojoba yağı

- 5 gram badem yağı

- 3 gram Hint yağı

- 3 gram Babassu yağı

- 2 yemek kaşığı vazalin

El kremi yapılışı

Vazalin benmari yöntemiyle eritilir. Eriyen vazalinin içerisine badem yağı, Hint yağı, Jojoba yağı ve Babassu yağı ekleyip iyice karıştırılır. Karışım buzdolabında ortalama 8 - 10 dakika bekletilir. Daha sonra kullanacağınız kaba koyun ve kullanmaya başlayın.

Doğal makyaj temizleme suyu nasıl yapılır? Ev yapımı makyaj temizleme suları hazırlama yöntemleri

Oda kokusu nasıl yapılır? Doğal oda kokusu yapma yöntemleri

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER