için kaldı

Emre Belözoğlu: 4 Nisan 2015 Türk futbolu adına çok talihsiz ve kara günlerden bir tanesi

Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, Rize dönüşü yaşanan kurşunlanma olayıyla ilgili Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan “4 Nisan Gündem Özel” programına açıklamalar yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emre Belözoğlu: 4 Nisan 2015 Türk futbolu adına çok talihsiz ve kara günlerden bir tanesi

Futbol A Takımımızın Kaptanı Emre Belözoğlu, 4 Nisan 2015 tarihinde Rize dönüşünde futbolcularımıza, takım otobüsümüze ve Türk futboluna karşı gerçekleşen suikast girişiminin beşinci yılı geride kalırken, duygu ve düşüncelerini Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan “4 Nisan Gündem Özel” programıyla paylaştı.

Sözlerine ülkemizi ve Dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgını ve ülke olarak içinden geçtiğimiz süreci değerlendirerek başlayan Kaptan Emre Belözoğlu, “İyi yayınlar dilerim. Herkese iyi günler. Hem Dünya hem de ülkemiz çok zor bir süreç yaşıyor. Bizler de bu süreci bize verilen antrenman programlarıyla evimizde geçirmeye çalışıyoruz. İnşallah hem Dünya hem de ülkemiz bu süreci -Koronavirüs- yener ve herkes huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sokaklarda gezer. Bu süreci inşallah hep beraber yaşarız.” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER