Dignitas Takımında Personel Değişikliği Yapıldı

Kuzey Amerika Espor organizasyonu Dignitas, Counter Strike:Global Offensive Yöneticisi Robin “@Fifflaren” Johansson’ı espor Başkan Yardımcısı pozisyonuna terfi ettirdiğini duyurdu. Ayrıca James “Bakery” Baker Genel Müdür Yardımcısından Espor Direktörlüğüne terfi aldı ve Heather “sapphiRe” Garozzo, Dignitas oyuncularına yardımcı olmak ve içerik oluşturucularının marka büyümesine yardım etmesi adına bu role daha yakın olan Yetenek Başkan Yardımcısı rolüne geçti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dignitas Takımında Personel Değişikliği Yapıldı

Ocak ayında, Dignitas yeni bir CS:GO takımı kuracağını duyurdu ve Johansson’ı hem baş antrenör hem de programı yönetmesi için bu role getirdi. İsveç vatandaşı olan Johansson, 2012’den 2014’e kadar Ninjas in Pyjamas için oynadı ve 2014’te ESL One Köln’de CS:GO Major dahil olmak üzere birçok turnuva kazandı.

Garozzo, Selfless (2017) takımında oynadı. Gerektiğinde hala mücadele ettiği Dignitas (2017-Günümüz) kadın kadrosunda oynuyor ve 4 kez dünya şampiyonu bir CS:GO oyuncusu. Başlangıçta şirketin hayranlara yönelik pazarlama müdürü olarak görev yaptı, ardından bu yeni atamadan önce pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı oldu.

Garozzo, CS:GO’daki en iyi yayın gözlemcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Birden fazla etkinlikte görev almış olmasının bunda payı büyük. Gözlemciler aksiyonun bir video oyununda nerede olduğunu ararlar ve Garozzo oyun içi kamera kullanırken aksiyonu yayına gösterir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER