Denizli'deki FETÖ operasyonunda 5 tutuklama

Denizli'deki FETÖ operasyonunda 5 tutuklama

POSTA POSTA
Denizli'deki FETÖ operasyonunda 5 tutuklama

DENİZLİ'de, Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla sebest bırakıldı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polis ekipleri tarafından dün (pazar), şehir merkezindeki önceden  belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Aralarında ByLock kullanıcılarının da olduğu belirlenen 13 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bulunan dijital veriler ve dokümanlara incelenmek üzere el konuldu. Polisteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklandı. Diğer 8 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER